Seura

Suomen Ratsastajainliittoon kuulutaan ratsastusseurojen kautta. Liitto tekee aktiivisesti työtä edistääkseen jäsenistönsä ja alan harrastajien asemaa. Etuja valvotaan tekemällä yhteistyötä hevosalan muiden vaikuttajatahojen kanssa. Liitto ylläpitää dialogia keskeisten ministeriöiden ja kuntien päättäjien kanssa.

LRR perustettiin vuonna 2015 ja se pyörii täysin vapaaehtoisvoimin. Toimimme tiiviissä yhteistyössä Lähderannan tallin kanssa. Jäseninämme on niin lapsia kuin aikuisiakin ja kaikki ovatkin tervetulleita mukaan! Meillä voit olla myös vain kannatusjäsen, jos et itse ratsasta etkä tarvitse seuran täysjäsenyyden mukana tulevaa vakuutusta.

Haluamme erottua muista seuroista sillä, että keskitymme ihan tavallisen harrasteratsastajan asioihin. Jäsenistömme ikäjakaumasta johtuen järjestämme paljon tapahtumia jotka ovat kohdistettu lapsille ja nuorille.