Liity jäseneksi

Jäsen on juniori sen vuoden loppuun, jolloin hän täyttää 18 vuotta. Kannatusjäsen ei ole oikeutettu vakuutukseen tai muihin jäsenetuihin. Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden loppuun saakka. Kun perheessä on vähintään yksi täysjäsen, voivat muut perheeseen kuuluvat olla perhejäseniä. Perhejäsen on oikeutettu kaikkiin samoihin etuihin kuin täysjäsen poislukien Hippos-lehden sekä kilpailuluvat alue- ja kansalliselle tasolle.

Mikäli ratsastaja haluaa kilpailla, on hänen on kuuluttava johonkin ratsastusseuraan.

Jos liityt jäseneksi 1.9. alkaen, alennetaan jäsenhintoja samassa suhteessa kuin Suomen Ratsastajainliitto mahdollisesti alentaa omaa osuuttaan. Jäsenhinta ei siis silloin todennäköisesti ole yhtä suuri kuin alkuvuodesta ostettaessa koko vuodeksi, tämä kuitenkin riippuu aina SRL:n hinnoittelusta.