Jäsenyys

 

JÄSENEKSI LIITTYMINEN JA JÄSENEDUT

 

Täyttämällä oheisen lomakkeen pääset liittymään seuramme jäseneksi! Täytettyäsi lomakkeen lähetämme sinulle laskun jäsenmaksusta sähköpostitse. Seuran täysjäsenille kuuluvat muun muassa LähiTapiolan vastuuvakuutus, joka turvaa matkan tallille sekä hevosen hoitamisen että ratsastuksen. Täysjäsen saa myös jäsenetuna Hippos-lehden seitsemän kertaa vuodessa. Lehden mukana tulee myös jäsenen jäsenkortti. Jäsenille on tarjolla paljon muitakin etuja, joista saat lisätietoa Suomen Ratsastajainliiton nettisivuilta

Jäsen on juniori sen vuoden loppuun, jolloin hän täyttää 18 vuotta. Kannatusjäsen ei ole oikeutettu vakuutukseen tai muihin jäsenetuihin. Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden loppuun saakka. Kun perheessä on vähintään yksi täysjäsen, voivat muut perheeseen kuuluvat olla perhejäseniä. Perhejäsen on oikeutettu kaikkiin samoihin etuihin kuin täysjäsen poislukien Hippos-lehden sekä kilpailuluvat alue- ja kansalliselle tasolle.

Mikäli ratsastaja haluaa kilpailla, on hänen on kuuluttava johonkin ratsastusseuraan.

Jos liityt jäseneksi 1.9. alkaen, alennetaan jäsenhintoja samassa suhteessa kuin Suomen Ratsastajainliitto mahdollisesti alentaa omaa osuuttaan. Jäsenhinta ei siis silloin todennäköisesti ole yhtä suuri kuin alkuvuodesta ostettaessa koko vuodeksi, tämä kuitenkin riippuu aina SRL:n hinnoittelusta.


Vuoden 2020 jäsenmaksut

 Koko vuosi
1.1.-31.12.2020
Juniori62 eur
Seniori72 eur
Perhejäsenyys / juniori31 eur
Perhejäsenyys / seniori36 eur
Kannatusjäsen25 eur

 


 

Ota rohkeasti yhteyttä meihin mikäli sinulla on vielä kysyttävää jäsenyydestä! Seuran yhteystiedot löydät täältä. 

Liity Lähderannan Ratsastajien jäseneksi!

*
*
*
*
*

Täytä tämä kohta mikäli olet aiemmin ollut jonkun SRL:n jäsenseuran jäsen. Numero löytyy vanhasta jäsenkortistasi.

*

Lue lisää LRR:n jäsentietojen käsittelyyn liittyvästä suostumuksesta ja tietosuojasta.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

 

RATSASTAMINEN SRL:N JÄSENTALLILLA EDELLYTTÄÄ RATSASTUSSEURAAN KUULUMISTA

SRL:n Jäsentallilla säännöllisesti (= vähintään kolme kertaa kuukaudessa) ratsastavien tulee olla SRL:n jäseniä tai heillä on oltava Green Card- tai Green Card Plus -vakuutus. Se on voimassa aina hevosia hoidettaessa, ratsastettaessa ja matkoilla tallille.

Lähderannan tallilla toimiva, Suomen Ratsastajainliiton alainen  ratsastusseura on Lähderannan Ratsastajat ry. Voit valita omaksi seuraksesi sen tai jonkun muun SRL:n jäsenseuroista. Lue lisää LRR:n jäseneksi liittymisestä.

Suomen Ratsastajainliittoon kuulutaan ratsastusseurojen kautta. Ratsastusseuroihin kuuluvat saavat jäsenetuina mm. LähiTapiolan kattavan urheiluvakuutuksen, jäsenkortin ja Hippos-lehden. Ratsastajainliiton yhteistyökumppanit myöntävät SRL:n jäsenille etuja. Kilpaileminen ja hevostaito- ja ratsastusmerkkien suorittaminen edellyttää kuulumista johonkin ratsastusseuraan.

Hyvien jäsenetujen lisäksi ratsastusseuratoiminta tarjoaa sinulle monipuolisia harrastusmahdollisuuksia ja kivan yhteisön, johon kuulua. Ratsastusseuran jäsenenä saat tietoa ratsastuksesta ja hevosista. Samalla pääset vaikuttamaan lajin kehitykseen.

Ratsastajainliiton jäsentallit tarjoavat monipuolisia ja laadukkaita hevosalan palveluja. Jäsentallit ovat palveluyrityksiä, jotka pohjautuvat vahvaan ammatilliseen osaamiseen, hevosten hyvinvointiin, turvalliseen toimintaan sekä laadukkaaseen asiakaspalveluun. Ratsastajainliitto tarkastaa tallin toimintaperiaatteet ennen sen hyväksymistä jäseneksi.

Harrastamalla ratsastusta SRL:n jäsentallilla voit olla varma, että toiminnan edellytyksenä on hevosten hyvinvointi. Jäsentalli opastaa ja ohjaa asiakkaitaan monipuolisesti hevosten hyvinvointiin liittyvissä asioissa edistäen kestävien hevostaitojen omaksumista.

Ratsastusseuran jäsenenä saat tietoa ratsastuksesta ja hevosista. Samalla pääset vaikuttamaan lajin kehitykseen. Ratsastajainliitto tekee kattavaa edunvalvontaa koko hevosalan hyväksi. Seuratoiminnassa pääset kehittämään myös itseäsi.

Lähderannan Ratsastajat Ry on Suomen Ratsastajainliiton alainen ratsastusseura.