Jäsenedut ja jäsenhuone

SRL:n hyväksymillä talleilla jokaisen ratsastajan tulee joko kuulua seuraan tai omistaa Green Card. Seuraan kuulumalla varmistat itsellesi SRL:n jäsenedut:

• Hippos-lehti 8 kertaa vuodessa
  • Pohjola Vakuutuksen Sporttiturva, voimassa aina hevosia hoidettaessa, ratsastastaessa sekä matkoilla tallille. Voit lunastaa lisenssikaupasta 30 eurolla laajennetun Sporttiturvan. Lue lisää vakuutuksista SRL:n sivuilta
  • Kilpailuoikeus; vain seuran jäsenenä voit osallistua ratsastuskilpailuihin ja kouluttautua monipuolisin toimihenkilötehtäviin
  • Oikeus suorittaa SRL:n ratsastus- ja hevostaitomerkkejä
  • Lisäksi SRL:n kumppaneiden tarjoamat edut. Katso tarkemmin SRL:n nettisivuilta https://www.ratsastus.fi/jasenelle/jasenedut

Lisäksi seura järjetää jäsenillee maksuttomia koulutuksia ja tapahtumia.

Jäsenhuone

Jäsenhuone tarjoaa ratsastusseuran jäsenelle sähköisen jäsenkortin, vuosittaisia ja ajankohtaisia jäsenetuja sekä materiaaleja harrastuksen tueksi. Myös jäsenmaksulaskut ja ostetut lisenssit löytyvät jäsenhuoneesta.

Kirjaudu Jäsenhuoneeseen osoitteessa oma.ratsastus.fi

Kirjautuminen tapahtuu jäsennumerolla tai sähköpostiosoitteella. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla pääset asettamaan salasanan "Tilaa uusi salasana" -linkistä.