Ratsastajan oheisliikuntaharjoitus Lähderannan tallilla

21.7.2018

MAKSUTONTA OHEISLIIKUNTAHARJOITUSTA LÄHDERANNAN TALLILLA

Kiinnostaako parempi kehonhallinta ja kehotietoisuus? Tuntuuko, että oma keho kaipaisi enemmän harjoitusta ja/tai huoltoa, jotta ratsastaminen sujuisi pehmeämmin ja hevonen liikkuisi paremmin? Tule mukaan ratsastajan oheisliikunnan näyttöön ke 25.7. klo 17.15-17.45 Lähderannan tallille!

Perinteisesti ratsastus on pääosin keskittynyt siihen, miten hevonen liikkuu ja vertyy, ei niinkään ratsastajan liikkuvuuteen. Ratsastuksen oheisliikunnassa kuitenkin ratsastusharrastusta ajatellaan laajana, monipuolisena ja kokonaisvaltaisena asiana, jossa ratsastajaan keskitytään kokonaisuutena, mikä edesauttaa hevosta liikkumaan paremmin ja siten pysymään terveempänä. Oheisharjoittelun avulla ratsastuksen terveysvaikutukset saadaan optimoitua ja lajiin liittyviä riskejä ja mm. revähdysvammoja minimoitua. Oheisliikunta sopii myös henkilöille, jotka eivät ratsasta.

Ratsastuksen oheisliikunnan näyttökoe suoritetaan Lähderannan tallin pikkukentällä ja se on avoin kaikille täysi-ikäisille. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita (säävaraus). Näyttö videokuvataan ja siksi käytännön syistä ensimmäinen kerta on suunniteltu täysi-ikäisille. Näyttöön osallistuminen on maksutonta ja osallistumalla annat luvan kuvaamiseen. Mukaan tarvitset vain joustavat vaatteet, iloisen ja vastaanottavaisen mielen

Jatkossa Lähderannan Ratsastajat (LRR) tarjoaa ratsastuksen oheisliikuntaa myös lapsille ja nuorille. Seura tarjoaa syksyn harjoitukset jäsenilleen eli ne ovat heille maksuttomia, ja muut pääsevät mukaan muutaman euron maksulla. Ilmoitamme syksyn aikatauluista Facebook-sivuillamme!