Uusi kausi avattu

8.8.2018

Karoliina opastaa, mannekiinina islanninhevostamma Halla.

Uusi kausi avattu! Infopäivä keräsi aloittavia ja tuttuja tuntilaisia, niin lapsia kuin aikuisiakin Lähderannan tallille. Tilaisuudessa käytiin läpi hevosen hoitamista ja satuloiminen, ratsastajan asianmukaiset turvavarusteet ja tallin käytäntöjä. Näillä ohjeilla varmistetaan turvallinen ja mukava harrastaminen Lähderannan talli’lla. Jos et tiedä tai ole varma jostain, kysy rohkeasti apua muilta! Tekemällä itse oppii parhaiten ?

Lähderannan talli on @ratsastajainliitto jäsentalli. Ratsastaminen SRL:n tallilla edellyttää johonkin ratsastusseuraan kuulumista. Näin varmistetaan, että ratsastajalla on kattava vakuutusturva ratsastusta harrastettaessa. Lähderannan talllilla toimiva ratsastusseura on Lähderannan Ratsastajat. Tervetuloa jäseneksi!