Suomen kauneimmat varsat Ypäjällä 29.-30.9.

5.9.2018

Kuva: Hippos

Tuli postia Hippokselta, suomalaisen raviurheilun ja hevoskasvatuksen valtakunnalliselta keskusjärjestöltä:

"Ratsastusseuranne jäsenet ovat sydämellisesti tervetulleita Ypäjän Hevosopistolle 29.9. seuraamaan Suomen suurinta pienten ratsuvarsojen arvostelu- ja myyntitapahtumaa. Tämän kesän maitovarsoja on ilmoittautunut mukaan yli 80 – ne tulevat paikan päälle tietenkin äidin kanssa

Varsojen arvostelu kestää lauantaina aamuvarhaisesta iltamyöhään, mutta varsojen arvostelua voi toki seurata lyhyemmänkin aikaa. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja yleisö erittäin tervetullutta! Varsojen arvostelu on osa koko viikonlopun kestävää EBEF-tapahtumaa (European Breeding Event Finland) joka jatkuu sunnuntaina tammojen kantakirjauksella sekä 2-3-vuotiaiden nuorten hevosten arvosteluna ja kilpailuna. Myös sunnuntaina yleisö on tervetullut seuraamaan tapahtumaa.

Tervetuloa katsomaan Suomen kauneimpia pikkuvarsoja!"