SRL:n Jäsenhuone avattu - hintatarjous lauantai-illan HIHS-näytökseen!

16.10.2018

Palautetta jättämällä osallistut palkintojen arvontaan!

SRL:n uusi Jäsenhuone ratsastus.fi-sivustolla on avattu ja he kaipaavat palautetta sen käytettävyydestä. Täkyksi on laitettu tarjous lauantai-illan näytökseen Helsinki Horse Showhun, 39 € (norm. 69,59) - etu vain jäsenhuoneessa olevan linkin kautta! HIHS:sta tuotetaan backstage-materiaalia Jäsenhuoneeseen tapahtuman ajan ja lisäksi siellä on artikkeli Rolf-Göran Bengtssonin klinikasta. Palautetta jättäneiden kesken arvotaan palkintoja.

Kirjautuminen jäsenhuoneeseen tapahtuu www.ratsastus.fi etusivun oikeassa yläkulmassa olevan jäsenhuone-linkin kautta. Kirjautumissivulta saa tilattua salasanan, joko syöttämällä oman jäsennumeron tai sähköpostiosoitteen. Systeemi vaatii tällä hetkellä, että henkilöllä on sähköpostiosoite rekisterissä, ja että sitä ei ole kenenkään toisen tiedoissa, esimerkiksi vanhemmilla ja lapsilla.