KESÄÄ KOHTI! Merkkisuoritusmahdollisuus seuran jäsenille!

24.4.2017

Klikkaa kuva isommaksi.

KESÄÄ KOHTI!

TÄNÄ VUONNA LÄHDERANNAN TALLI ON LIITTYNYT SUOMEN RATSASTAJAINLIITON (SRL) JÄSENTALLIKSI JA TÄMÄN JOHDOSTA JOKAISEN VAIKITUISESTI TUNNEILLA KÄYVÄN TULISI KUULUA JOHONKIN RATSASTUSSEURAAN! (TAI MUU SRL:N HYVÄKSYMÄ VAKUUTUS, ESIM GREEN CARD) TALLIN LIITTYMINEN JÄSENTALLIKSI ON SUURI ASKEL ETEENPÄIN JA SRL:N TUNNUSTUS SIITÄ, ETTÄ LÄHDERANNAN TALLI ON TURVALLINEN JA ASIANMUKAINEN PAIKKA HARRASTAA RATSASTUSTA.

TÄMÄN KAUDEN VIIMEISELLÄ VIIKOLLA (22.5.-28.5.) ON MAHDOLLISTA SUORITTAA TALLIN JÄRJESTÄMÄNÄ MERKKISUORITUKSIA (perusmerkki) OMALLA TUNNILLASI! HYVÄKSYTYSTI SUORITETTU MERKKI TULEE NÄKYVIIN RATSASTAJAN JÄSENKORTTIIN KUN TIEDOT ON LÄHETETTY SUOMEN RATSASTAJAINLIITTOON JA ON KORTISSA TODISTEENA RATSASTAJAN TAITOTASOSTA. NÄIN OLLEN MERKKEJÄ VOI SUORITTAA VAIN OLLESSAAN JONKUN RATSASTUSSEURAN JÄSEN. MERKKI ON MYÖS MAKSULLINEN JA KUSTANTAA 8€/HYVÄKSYTTY MERKKI. KAUDEN VIIMEISELLÄ VIIKOLLA TALLILLA TOIMII MYÖS PIENIMUOTOINEN BUFFETTI JOSTA VOI OSTAA SYÖTÄVÄÄ SAMALLA KUN SEURAA MERKKISUORITUKSIA.

LÄHDERANNAN RATSASTAJAT RY TUKEE JÄSENIÄNSÄ MAKSAMALLA JOKAISEN JÄSENENSÄ MERKKISUORITUSMAKSUN KYSEISELLÄ VIIKOLLA! NYT ON SIIS HYVÄ SYY LIITTYÄ SEURAN JÄSENEKSI JOS ET JO OLE! MIKÄLI ET OLE LRR:N JÄSEN, ON SINUN OSTETTAVA ITSE MERKKI. ÄLÄ EPÄRÖI KYSYÄ NEUVOA MIKÄLI JOKIN MERKKISUORITUKSIIN TAI SEURAJÄSENYYTEEN LIITTYVÄ ASKARRUTTAA!

Terveisin, LÄHDERANNAN TALLI & LÄHDERANNAN RATSASTAJAT RY