Lähderannan Ratsastajat Ry eli LRR on tuusulalainen ratsastusseura, joka tarjoaa jäsenilleen hevosiin liittyvää toimintaa.

LRR perustettiin vuonna 2015 ja se pyörii täysin vapaaehtoisvoimin. Toimimme tiiviissä yhteistyössä Lähderannan tallin kanssa. Jäseninämme on niin lapsia kuin aikuisiakin ja kaikki ovatkin tervetulleita mukaan! Meillä voit olla myös vain kannatusjäsen, jos et itse ratsasta etkä tarvitse seuran täysjäsenyyden mukana tulevaa vakuutusta.

Hyvien jäsenetujen lisäksi ratsastusseuratoiminta tarjoaa monipuolisia harrastusmahdollisuuksia ja kivan yhteisön, johon kuulua. Ratsastusseuran jäsenenä saat tietoa ratsastuksesta ja hevosista. Samalla pääset vaikuttamaan lajin kehitykseen.

Toimimme jäsenistömme eduksi, joten älä epäröi ottaa yhteyttä mikäli et löydä vastausta kysymykseesi sivuiltamme. Jäseniemme etu on meille ykkösasia!

RATSASTAMINEN SRL:N JÄSENTALLILLA EDELLYTTÄÄ RATSASTUSSEURAAN KUULUMISTA

SRL:n Jäsentallilla säännöllisesti (= vähintään kolme kertaa kuukaudessa) ratsastavien tulee olla SRL:n jäseniä tai heillä on oltava Green Card- tai Green Card Plus -vakuutus. Se on voimassa aina hevosia hoidettaessa, ratsastettaessa ja matkoilla tallille.

Lähderannan tallilla toimiva, Suomen Ratsastajainliiton alainen  ratsastusseura on Lähderannan Ratsastajat ry. Voit valita omaksi seuraksesi sen tai jonkun muun SRL:n jäsenseuroista. Lue lisää LRR:n jäseneksi liittymisestä.

Suomen Ratsastajainliittoon kuulutaan ratsastusseurojen kautta. Ratsastusseuroihin kuuluvat saavat jäsenetuina mm. LähiTapiolan kattavan urheiluvakuutuksen, jäsenkortin ja Hippos-lehden. Ratsastajainliiton yhteistyökumppanit myöntävät SRL:n jäsenille etuja. Kilpaileminen ja hevostaito- ja ratsastusmerkkien suorittaminen edellyttää kuulumista johonkin ratsastusseuraan.

Hyvien jäsenetujen lisäksi ratsastusseuratoiminta tarjoaa sinulle monipuolisia harrastusmahdollisuuksia ja kivan yhteisön, johon kuulua. Ratsastusseuran jäsenenä saat tietoa ratsastuksesta ja hevosista. Samalla pääset vaikuttamaan lajin kehitykseen.

Ratsastajainliiton jäsentallit tarjoavat monipuolisia ja laadukkaita hevosalan palveluja. Jäsentallit ovat palveluyrityksiä, jotka pohjautuvat vahvaan ammatilliseen osaamiseen, hevosten hyvinvointiin, turvalliseen toimintaan sekä laadukkaaseen asiakaspalveluun. Ratsastajainliitto tarkastaa tallin toimintaperiaatteet ennen sen hyväksymistä jäseneksi.

Harrastamalla ratsastusta SRL:n jäsentallilla voit olla varma, että toiminnan edellytyksenä on hevosten hyvinvointi. Jäsentalli opastaa ja ohjaa asiakkaitaan monipuolisesti hevosten hyvinvointiin liittyvissä asioissa edistäen kestävien hevostaitojen omaksumista.

Ratsastusseuran jäsenenä saat tietoa ratsastuksesta ja hevosista. Samalla pääset vaikuttamaan lajin kehitykseen. Ratsastajainliitto tekee kattavaa edunvalvontaa koko hevosalan hyväksi. Seuratoiminnassa pääset kehittämään myös itseäsi.

ETUJA LRR:N JÄSENILLE

 

Ratsastusseuran jäsenyys kannattaa! Olethan tutustunut SRL:n kautta saamiisi etuihin? Monet niistä koskevat asioita, joita kulutamme arjessa - kannattaa tarkistaa! Katso edut SRL:n sivuilta

KILPAILULUVAT 2020

 

Kilpailuluvat voi hankkia itse SRL:n nettisivujen kautta. Luvat maksetaan verkkomaksulla. 

Voidakseen kilpailla kotimaan kilpailuissa ratsastajan tulee huolehtia siitä, että hän on maksanut jäsenmaksunsa, kilpailulupansa ja että hevosen vuosimaksu on maksettu (2-tasosta ylöspäin) ja rokotukset sääntöjen mukaiset.

Ohjeet ja lupien hakeminen SRL:n sivuilla.

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Mitä seuran logolla varutettuja tuotteita haluaisit ostaa?

Ei yhtään keskustelua käynnissä.

Seuramme "kotitalli" on Lähderannan talli. Lähderannan talli Tuusulassa tarjoaa ratsastustunteja ja toimintaa kaikenikäisille lapsille, nuorille ja aikuisille. Tunteja ohjaavat ammattitaitoiset ohjaajat. Käy kurkistamassa tallin nettisivuille osoitteessa www.lahderannantalli.fi.

Liity Lähderannan Ratsastajat ry:n jäseneksi täyttämällä lomake Jäsenyys-sivulla

 

Lähderannan Ratsastajat Ry on Suomen Ratsastajainliiton alainen ratsastusseura.

 

 

 

 

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 2016/679 (GDPR) soveltaminen alkaa 25.5.2018. Lähderannan Ratsastajat pitää jäsenistään rekisteriä, ja koska rekisterissä olevista tiedoista (nimi, henkilötunnus, puhelinnumero, osoite) henkilö voidaan tunnistaa, niiden keräämiseen vaaditaan henkilökohtainen suostumus.

Haluamme suojata yksityisyyttäsi mahdollisimman hyvin ja siksi suhtaudumme tietosuojaasi vakavasti. Käytämme meille antamiasi henkilötietoja vain ennalta kertomiimme käyttötarkoituksiin ja käsittelemme henkilötietojasi yksityisyyttäsi vaarantamatta. 

Alla olevat dokumentit kertovat yksityiskohtaisemmin siitä, mitä henkilötietoja meillä sinusta on ja kuinka niitä käytämme. Löydät myös lisätietoa oikeuksistasi ja siitä, miten esimerkiksi pääset tarkastelemaan tietojasi.